Рекламација и враќање на производ

Ве молиме пополнете го формуларот подолу, за да побарате Авторизациски број за рекламација и враќање на производ.

Информации за нарачка

* Име:


* Презиме:


* Е-пошта:


* Телефон/Мобилен:


* Нарачка бр.:


Датум на нарачка

Информации за производот и Причина за рекламација / враќање

Дополнителни информации

Внесете го кодот за верификација:

UKION UNIbank credit_card MasterCard SecureCode Verified by Visa
Dr. Robinson Health Club © 2020. UKION SHOPS