Реиши

Патот до долговечноста е пронајден. Габата Реиши (Ganoderma Lucidum) позната е уште и како крал на лековите и лек на кралевите. Порано, заради ретката застапеност во природата била достапна сaмо на кралските семејства. Сега, поради патентираната јапонска метода на култивирање е достапна на сите.

 

Dr. Robinson Health Club

UKION UNIbank credit_card MasterCard SecureCode Verified by Visa
Dr. Robinson Health Club © 2021. UKION SHOPS